Press "Enter" to skip to content

Wat is een extra mouwlengte?

Bij lange mannen met extra lange armen komt het nogal eens voor dat de mouwen tekort zijn. Het is erg vervelend als je kleding draagt die te kort is. Herkenbaar is vast en zeker de te weinig lengte in de rug of de te korte broekspijpen of ook de mouwen. Mouwlengte7 is hier een oplossing voor. Het is een overhemd met een extra langere mouw. Daarnaast is het overhemd ook langer aan de onderkant dan de standaard overhemden. Bij het dragen van deze overhemden met Mouwlengte7 blijven die dan ook mooi in de broek zitten. Wil je een trui over je overhemd dragen dan kun je de mouw van deze overhemden ook nog zien.

Een overhemd met de perfecte mouwlengte

Het belangrijkste aan een overhemd is dat het prettig en comfortabel draagt. Je kiest ’s ochtends een overhemd en de rest van de dag voel je je heerlijk en vol zelfvertrouwen. Je weet dat je je geen zorgen hoeft te maken over je overhemd. De juiste mouwlengte speelt hierbij een grote rol. Voor iedere man, het perfecte overhemd is belangrijk. Vandaar ook de verschillende mouwlengte:

  • De manchet dient op de knik van pols en hand te vallen.
  • Als je een overhemd draagt in combinatie met een pak of colbert dient de manchet van het overhemd altijd 1 à 2 cm onder het colbert uit te komen.
  • Er zijn ook meetinstructies waarop je de juiste mouwlengte, pasvorm en maat kunt zien.

Strijkvrije mouwlengte7 overhemden

Tegenwoordig worden er steeds meer strijkvrije overhemden gemaakt. Dat soort overhemden zijn gemaakt van een speciaal type katoen waardoor ze niet kreuken tijdens het wassen. Wanneer het overhemd met Mouwlengte7 uit de was komt hoeft je alleen nog maar de manchetten van de mouwen en de boord glad te strijken. Daarna kan het overhemd hangend drogen. Als het droog is, kan het meteen opgeruimd worden.

 

Be First to Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *