Press "Enter" to skip to content

Wimpels voordeling kopen

Er zijn regels voor het gebruik van vlaggen. Maar een lege vlaggenmast is natuurlijk niet echt feestelijk, daarom is iets sierlijks in de lucht altijd beter. Want dan ziet alles er altijd beter uit. Een wimpel kopen is zeker niet duur, en hoeft alleen maar schoon te gehouden te worden, om mooi in een vlaggenmast tot zijn recht te komen.

Ervaring aan de vlaggenmast

Provinciewimpels, banieren en vlaggen versieren al eeuwenlang de aarde. Inmiddels hebben de vlaggenateliers en de materialen vele ontwikkelingen doorgemaakt. Materialen zijn verbeterd, en zo ook de technische aspecten van wapperende stof aan een vlaggenmast. Een wimpel kopen is heel eenvoudig, kijk gerust maar eens door het assortiment van de https://www.vlaggenunie.nl/wimpels/.

Stilte tijdens de storm

De wimpels van tegenwoordig zijn stil. Want het rubberen stokje, wat aan de wimpel vastzit, is de wartel, en maakt geen geluid wanneer het de vlaggenmast raakt. Dit is een mooie ontwikkeling, zodat ook de buren op deze manier ook rustig kunnen slapen, zonder wakker gehouden te worden van een tikkend stokje tegen de vlaggenmast. Deze zogenaamde wartel zit aan de wimpel vast, om te voorkomen dat de wimpel gaat krullen.

Oersterk vlaggenmateriaal

Ook het goed gestikte oersterke vlaggendoek, kan de nodige stormen weerstaan. Een wimpel kopen is daarom niet iets wat wekelijks gebeurt. De kwaliteit van het materiaal wat wordt gebruikt spreekt voor zich. In de webwinkel de Vlaggenunie kunt u perfect terecht, of het nu gaat om een provinciewimpel of een oranjewimpel.

Landwimpel

De landwimpel met de Nederlandse driekleur mag altijd in de mast. Omdat niet iedere vlaggenmast even lang is, zijn ze in meerdere groottes verkrijgbaar. Het is belangrijk dat de landwimpel de grond niet raakt, maar dat hij ook niet te klein is, in verhouding tot de vlaggenmast. Bij de Vlaggenunie kan men zeker van een goed advies worden voorzien.

Oranjewimpel

De oranje wimpel is verbonden met het koninklijk huis, en wordt alleen gebruikt op feestdagen. Het is niet gepast om de oranjewimpel tijdens rouwperiodes te gebruiken. De trotse oranjewimpel wordt ook op een aantal feestdagen in combinatie met de vlag gebruikt.

Provinciewimpel

Of er nu een provinciewimpel bij een woning staat of op een boot wappert, het geeft overduidelijk aan waar de bewoner vandaan komt. Het is een fraai gezicht om de mooie provinciewimpels in het assortiment bij elkaar te zien. Een provinciewimpel is daarom ook altijd leuk om aan iemand cadeau te geven.

Een kleurig geheel

Met de huidige kwaliteit van zeefdrukken, zijn ook de kleuren slijtvast en goed bestand tegen de invloeden van UV licht. Zo zal de oranjewimpel ook zeker oranje blijven en niet veranderen van kleur. Provinciewimpels bestaan vaak uit meerdere kleuren en ook deze zijn goed bestand tegen alle weersinvloeden.

Vlaggenunie, groot assortiment, snelle levering

Een Nederland-, provincie- of oranjewimpel is snel besteld en snel geleverd. Het ruime assortiment geeft een goed overzicht van wat er verkrijgbaar is, om in de vlaggenmast te hijsen. De plezierige webwinkel, met een fijne klantenservice is makkelijk om te bezoeken en een bestelling te plaatsen. Afmetingen zijn overzichtelijk weergegeven, zodat het juiste artikel besteld kan worden.

Geen reden voor een lege vlaggenmast

Een sierlijke provinciewimpel is niet duur in aanschaf, en staat ontzettend leuk bij een woning. Of het nu om een bedrukte vlag, een vlaggenmast, een vlaggenstok of over een landwimpel gaat, de webwinkel van de Vlaggenunie is altijd geopend. En tijdens kantooruren kan men altijd terecht voor gratis advies.

Be First to Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *