Press "Enter" to skip to content

Welke outfits moet jij in je kast hebben hangen voor deze zomer?

Afgelopen dagen hebben we al kunnen genieten van het lekkere weer, en het goede nieuws is; deze zomer komen er nog veel meer van deze dagen. Dit betekent ook dat je kledingkast helemaal up-to-date moet zijn voor aankomende zomer. In dit artikel vertel ik welke items daarom niet mogen ontbreken in jouw kledingkast.

De basics

Het allereerste wat niet mag ontbreken in je kast zijn de basics. En wat zijn die basics precies? Om te beginnen moet je enkele losse T-shirts, wat korte spijkerbroekjes en natuurlijk ook enkele crop tops. Daarnaast zijn de plissérokken ook super hip dus is het altijd handig om deze in een basic kleur in je kast te hebben hangen. Neem snel een kijkje op e-kortingscode.nl voor de leukste actiecodes. Denk bijvoorbeeld aan een actiecode bij H&M.

Oversized

Oversized items zijn altijd een must-have. Denk bijvoorbeeld aan een oversized witte blouse. Deze kan gedragen worden bij elke gelegenheid, van feestjes tot een koffiedate.

Ook de oversized jas is superleuk. Je kan hem namelijk bij alles dragen en zoals de blouse, is dit leuk voor elke gelegenheid. Een echte must-have als je het mij vraagt!

Dierenprint

Wat ook zeker niet mag ontbreken zijn de dierenprint. Wat ik altijd al leuk heb gevonden zijn de tijgerprint jurkjes. Je kan dit soort jurkjes eigenlijk overal wel vinden en ook bij veel gelegenheden dragen. Zo draag je hem op een festival maar ook naar een bruiloft. Je kan dit soort jurkjes op verschillende manieren combineren. Je kan er stoere laarzen onder aandoen maar ook mooie hakken.

Be First to Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *