Press "Enter" to skip to content

Armbandjes voorjaar 2019: trends en tips van Sarah

Armbandjes zijn een van mijn favoriete sieraden zeker weten. Goedkoop, makkelijk om te doen, en eindeloos variëren. Maar wat zijn de trends voor komend seizoen? Armbandjes apasionado Sarah gaat het je vertellen in dit artikel.

Allereerst, leren armbandjes. Niet super nieuw of spannend, maar leren armbandjes winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Het zijn enigszins minimalistische stijl armbanden, ze vallen niet bijzonder op. Voelen goed aan, aan de pols, en zijn ietwat stoerder. Voor stoere vrouwen die hun mannetje staan zeg maar. Leren armbandjes zijn tegenwoordig ook super betaalbaar, helemaal bij webwinkels zoals ikbensieraden.

Verder enorm populair op dit moment zijn de Ibiza armbandjes. Ibiza is al lange tijd een trend, op allerlei accessoires. Zo zijn er ook Ibiza kettingen, en Ibiza oorbellen. Ibiza stijl kan omschreven worden als kleurrijk, vrolijk en enigszins alternatief. Ibiza sieraden zouden we niet aanbevelen om te dragen naar een gala, bruiloft of zakelijke evenementen, maar je kunt ze prima aan op vakantie, naar festivals, of wanneer je een terrasje pakt o.i.d. Moet je helemaal afreizen naar Ibiza om dit soort accessoires op de kop te kunnen tikken? Nee hoor, je vind ze gemakkelijk hier: https://www.ikbensieraden.nl/armband-kopen/ibiza-armbandjes/. Ibiza armbandjes zijn verder uitermate betaalbaar.

Dan ten slotte, zijn zilveren armbanden van alle tijden zo lijkt het, dus ook dit najaar kan je gespot worden met een zilveren armband. Zilveren minimalistische armbandjes kunnen in tegenstelling tot de voorgaande types armbandjes prima gebruikt worden voor meer formele gelegenheden. En zilver hoeft tegenwoordig ook helemaal niet duur meer te zijn. Een sterling 925 zilveren armbandjes kan je al bemachtigen voor een paar tientjes. Dus dat kost geen rib uit het lijf meer, zilveren armbandjes worden mainstream daardoor.

Dus onze tips is om van alle drie de type armbandjes er een paar in te slaan, dan ben je klaar voor alle gelegenheden en evenementen.

Be First to Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *