Press "Enter" to skip to content

Heren ondergoed: de ultieme gids

Iedere volwassen intelligente man draagt hopelijk sokken en ondergoed. Dit zijn basics, het fundament zogezegd. Enfin, het is zaak om een stevig en goed fundament neer te zetten om tot de beste outfits te komen. De sokken en ondergoed zie je vrijwel niet, bij een outfit, maar alsnog het is een goed idee om ook dit vlak goed neer te zetten om vertrouwen op te bouwen.

Enfin, laten we beginnen met de onderbroeken. Eigenlijk is dit geen rocket science. Qua kleur zouden we aanbevelen om te opteren voor zwart. En qua model kies gaarne voor boxershorts, niet voor wat men in de volksmond ook wel de ‘ballenknijper’ noemt, dit kan echt niet. Qua merken verdient het Nederlandse Ten Cate een warme aanbeveling. In Nederland verkrijgbaar hier: https://www.hemdvoorhem.nl/ten-cate-ondergoed. We raden specifiek aan om bij hemdvoorhem af te nemen om de reden dat de voorwaarden daar zo gunstig zijn. Je kunt tot 90 dagen na levering retourneren en de verzending en retour eventueel indien dit nodig zou zijn is kosteloos.

De sokken zijn wat ingewikkelder. Hier kun je kiezen voor zwart, blauw of antraciet, of voor casual gelegenheden kunnen prints ook leuk zijn. Qua model zijn er meerdere keuzes. Evergreen zijn de normale lengte sokken zoals men hier kan vinden. Deze bevelen we aan om aan te schaffen want dit is de basis, deze sokken heb je altijd nodig. Voor de zomer kan je dan nog overwegen om te gaan voor sneaker sokken. Dat zijn wat kortere sokken. Ideaal voor bij een korte broek dus. En dan heb je nog kniekousen. Deze zijn optioneel. Kan goed in formele gelegenheden onder een pak. Ook voor thuis wanneer het koud is kunnen deze uitkomst bieden om je benen beter te verwarmen. Senioren dragen ook graag kniekousen merken we, en het schijnt dat deze kousen helpen met de doorbloeding in de benen.

Be First to Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *