Press "Enter" to skip to content

Er perfect eruitzien met een witte glimlach

We kennen allemaal wel de reclames waarbij de vrouwen hele mooie tanden hebben. Na het zien van die reclames denk ik altijd: waarom heb ik niet zulke mooie tanden? Ik ben erachter gekomen dat is mogelijk is, voor ons allemaal. In dit artikel heb ik een aantal hele makkelijke tips waardoor je hele mooie, witte, tanden kan krijgen.

witte tanden

Tip 1: De tandarts

Ik weet dat een bezoek aan de tandarts niet leuk is en soms zelfs pijn kan doen, maar toch is dit erg belangrijk. Een bezoek aan de tandarts is stap 1 voor een mooi, wit en gezond gebit. Een tandartspraktijk waar ik erg tevreden mee ben is een tandarts in Amstelveen. Hier ga ik nu al een tijdje heen en ik ben heel erg tevreden.

Tip 2: Let op wat je eet en drinkt

Niet alle producten zijn goed voor je gebit. Zo zou je een keer kunnen proberen om te stoppen met alle producten die schadelijk zijn voor je gebit. Hierbij kan je denken aan rode wijn, cola, koffie en sigaretten. Eigenlijk zijn alle producten met kleurstoffen niet goed voor het gebit. Het is onmogelijk om hiermee te stoppen, maar erop letten is wel erg belangrijk!

Tip 3: Tandenpoetsen en flossen

Je tandarts zal het waarschijnlijk al vaak genoeg zeggen, maar ik herhaal het gewoon nog eventjes: het poetsen van je tanden en flossen is erg cruciaal voor een mooi en gezond gebit. Als je dit nooit echt deed is dit lastig om opeens regelmatig te doen, dus probeer dit op te bouwen in kleine stapjes.

Be First to Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *