Press "Enter" to skip to content

Wit T-shirt: oneindig combineerbaar

Wat zeg je? Heb je nog geen wit T-shirt in je kleerkast liggen? Dan mis je iets, want een wit T-shirt is zonder twijfel een must kledingstuk voor iedereen. Waarom? Omdat je oneindig kunt combineren met een wit T-shirt. Draag het shirt op een jeans voor een vintage look of combineer het met een houthakkershemd. Ook zijn witte T-shirts heel praktisch om onder een overhemd te dragen. Zo vermijd je dat anderen door je overhemd kunnen kijken en vermijd je gênante zweetplekken onder je schouders of op je rug als je stress hebt.

 

Allerlei modellen beschikbaar

 

Natuurlijk kun je een wit T-shirt in allerlei modellen vinden. Laten we bijvoorbeeld starten met de hals. Zo kun je kiezen voor een ronde hals of een iets lossere V-hals. Vooral voor vrouwen is een wit T-shirt met een V-hals heel mooi. Ook in de lengte kun je variëren: een kort model, een normaal model of een extra lang model. En dan zijn er nog de soorten pasvormen. Draag je het shirt onder een overhemd? Kies dan voor een strak model. Ook als je een strak figuur hebt, mag je voor deze slim fit kiezen. Wil je het shirt gewoon dragen over een broek? Kies dan voor een los model voor een nonchalante look.

 

Met of zonder print

 

Om oneindig te combineren, is het aangeraden om een wit T-shirt zonder print in huis te halen. Deze kosten niet veel en vaak kun je er enkele voor een kleine prijs scoren. Haal ook enkele T-shirts met print in huis, zodat het geheel niet te saai wordt als je de T-shirt boven een broek of rok draagt. Zin gekregen om wat wit in je kleerkast te brengen? Haast je dan snel naar een kledingwinkel of ga helemaal los online!

Be First to Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *